Hannuksen krossirata on nyt auki – paras rataprofiili ikinä sekä kesän 2016 kesäkrossisarja

Hannuksen krossirata on avattu käyttöön kevätkunnostuksen valmistumisen myötä maanantaina 9.5.2016. Kevään 2016 aikana radalle tehtiin perusteellinen rataprofiiliuudistus, mekkaustiloja on laajennettu ja ajajakorokkeen näköesteitä on poistettu sekä radalle on tuotu ”TEAM OSPA-toimisto” mm. kilpailutapahtumia varten.

Hannuksen krossiradalla järjestetään kesällä 2016 kesäkrossisarja yhteistyössä OUSA:n harjoitteluradan ja RC Areenan kanssa. Kesäkrossisarjan yhteydessä ajetaan myös kolmen osakilpailun mittainen Oulun Short Course 2WD- ja 4WD-luokkien mestaruuskilpailu. Lisätietoja kesäkrossisarjasta saatavilla hivenen myöhemmin www.rc10.fi-palvelussa ja tällä sivustolla.

Tervetuloa tutustumaan Hannuksen krossirataan!

Hannus 2016 - rata avattu