Yhdistys

1/12-mattoautorata

YLEISTÄ YHDISTYKSESTÄ JA HARRASTAMISESTA

Pienoisautoilu on monipuolinen, vaativa ja mukaansa tempaava harrastus, joka koostuu yhteisöllisestä toiminnasta muiden harrastajien kanssa, autojen huoltamisesta, autojen rakentamisesta, ajoharjoittelusta ja kilpailemisesta sekä harrastuspuitteiden ylläpidosta ja kehittämisestä.

Oulun seudun pienoisautoilijat ry on AKK-Motorsport ry:n alainen urheiluseura, jonka tehtävänä on edistää ja kehittää radio-ohjattujen pienoisautojen harrastus- ja kilpailutoimintaa Oulun seudulla erityisesti nuorten keskuudessa.

Oulun seudun pienoisautoilijat ry:ssä on noin 40 jäsentä, jotka koostuvat rata-auto– ja maastoauto-luokkien harrastajista. Oulun seudun pienoisautoilijat ry:stä löytyy tarvittava tietotaito kilpailla kansallisella ja kansainvälisellä tasolla sekä opastaa uusia harrastajia harrastuksessa alkuun. Suurin osa yhdistyksen jäsenistä kilpailee aktiivisesti, joko paikallisissa, SM-tason ja/tai kansainvälisissä kilpailuissa.

Oulun seudun pienoisautoilijat ry on erinomainen ympäristö harrastaa pienoisautoilua myös siinä tapauksessa kun harrastaja ei kilpaile, koska yhdistyksen jäsenyyden myötä harrastaja voi kuitenkin hyödyntää yhdistyksen jäsenistön yhteisöllisen tuen, teknisen osaamisen ja yhdistyksen harrastusympäristöt. Nämä kaikki ovat tärkeitä elementtejä, mikäli harrastaja haluaa onnistua ja edistyä omassa harrastukessaan.

Oulun seudun pienoisautoilijat ry pyrkii toimimaan aktiivisesti koko Pohjois-Suomen alueella tukemalla pienoisautoiluun liittyviä hankkeita mm. tietotaidon osalta. Aktiivisen toiminnan ja AKK-Motorsport ry jäsenyyden vuoksi Oulun seudun pienoisautoilijat ry toimii myös useassa tapauksessa kotiseurana Pohjois-Suomalaisille kilpailijoille.

Oulun seudun pienoisautoilijat ry ylläpitää kahta SM-tasoista harjoitus- ja kilparataa, joita käytetään harjoitteluun ja kilpailemiseen. Radat ovat yhdistyksen jäsenten vapaassa käytössä ratamaksua vastaan.

Yhdistyksen säännöt löytyvät täältä