Miikka Luhdalle ensimmäinen FinnTrack Tour-osakilpailuvoitto Kuusankoskella

FinTrack Tourin kolmas osakilpailu ajettiin 21.1. – 22.1.2017 Kuusankosken mattoradalla vuoden ensimmäisenä ratakisana. Team OSPA oli kisassa vahvasti edustettuna niin määrällisesti kuin tuloksellisesti.

TSS-10 vakioluokassa Oululaisilla oli hurja vauhti päällä. A-finaaliin ajoi viisi Team OSPA:n kuljettajaa! Finaaleissa Miikka Luhta nappasi virheettömällä ajolla ensimmäisen osakilpailuvoittonsa. Miikka Luhta nousi osakilpailuvoiton myötä hienosti sarjan kärkeen. Muut Team OSPAn kuljettajat A-finaalissa olivat Eemeli Anttonen (4.), Tero Niskanen (6.), Antti Jakunaho 8. ja Marko Heikkilä 9. Lisäksi muutaman sapattivuoden kisaamisesta pitänyt Ville Sipola nappasi paluukisassa vakuuttavasti B-finaalin voiton.

Kuva: TSS-10-luokan A-finaali

Kuva: Ville Sipola TSS-10-luokan B-finaalin voittaja

TSM-10 SM-luokassa Vesa Yli ajoi tasaisessa kisassa viidenneksi. C-finaalissa Marko Vähäkuopus ja Ville Rauman ajoivat sijoille 4. ja 5.

Kuva: TSM-10-luokan A-finaali

Sunnuntaina 22.1.2017 ajettiin TSP-10 ja F1-10 luokkien sarjakilpailut. F1-10 luokassa Janne Valtanen jatkoi dominointiaan ja nappasi jo kauden kolmannen voittonsa! Mika Anttonen ajoi tiukasssa kisassa hienosti toiseksi.

Kuva: F1-10 A-finaali

TSP-10 luokassa kärkitaistelu oli jälleen tiukkaa, kuten edellisissäkin kisoissa on nähty. Vesa Yli ajoi kisassa kolmanneksi ja Marko Vähäkuopus ajoi vahvalla ajolla kuudenneksi. B-finaalissa Miikka Luhta ajoi hienolla ajolla itsensä 5. sijalle, Ville Raumanin ja Tero Niskasen suoriutuessa myös mallikkaasti tasaisessa kisassa B-finaalin sijoille 8. ja 9. Ville Sipola teki selvää jälkeä C-finaalissa ja nappasi jo viikonlopun toisen finaalivoiton kotiin! Eemeli Anttonen ajoi C-finaalissa hienosti kolmannelle sijalle.

Kuva: TSP-10-luokan A-finaali

Kun TSP-10 -luokan kisakaudesta on vielä yksi osakilpailu jäljellä, viime kauden mestari Vesa Yli on sarjapisteissä toisena, Marko Vähäkuopus kuudentena. Kahdenkympin sakista löytyy Team OSPA:sta vielä Ville Rauman, Tero Niskanen, Miikka Luhta ja Pasi Lento. TSSP-10 -luokassa mestaruus tulee olemaan kahden kauppa – joko Kalle Lehto tai Vesa Yli, jotka ovat jo pisteissä muilta tavoittamattomissa.

Kausi jatkuu FinTrack Tourin sisäkauden päätöskisassa Äänekoskella 11.3 – 12.3.2017. TSS-10 ja TSM-10 luokkien osalta pistetaisto jatkuu vielä kesäkaudella kolmen osakilpailun verran.