Oulun seudun pienoisautoilijoiden Summer Cup 2016 – tervetuloa mukaan!

Oulun seudun pienoisautoilijat ry kutsuu kaikkia harrastajia osallistumaan kesän 2016 kerhokilpailusarjaan, OSPA Summer Cuppiin. Osakilpailuja pyritään ajamaan 6 kappaletta, joista 4 parhaan pisteet lasketaan sarjan lopputuloksiin, kuitenkin aina siten että jos kisoja peruuntuu, vähintään 2 tulosta otetaan huomioon. Kilpailut ajetaan keskiviikkoiltaisin, varapäivinä huonon sään varalta tiistai ja torstai. Lopullinen kilpailupäivä ilmoitetaan RC10:ssä (http://rc10.fi/index.php?topic=96353.0) kisaviikon maanantaina. Kilpailu on avoin kaikille.

Lisäksi sarjan yhteydessä ajetaan Short Course Masters kilpailusarja, joka on kiertueenomainen kolmen osakilpailun kisasarja, jossa kaikista kisoista jaetaan pisteitä. Eniten pisteitä kerännyt kuljettaja kruunataan kiistattomaksi Oulun seudun mestariksi.

Lisätietoja kilpailusta