Mattorata-autojen Euroopanmestaruuskilpailut 2016 – Oululaismenestystä kansainvälisellä tasolla

HUDY Racing ArenaMattorata-autojen Euroopanmestaruuskilpailut ajettiin viime viikonloppuna 1.-3.4.2016 Slovakiassa RC-autoilun mekassa eli Hudy Arenalla Xray/Hudyn tehtaan kyljessä. Suomesta kilpailuihin osallistui viriluokkaan lajin kolminkertainen euroopanmestari Juho Levänen Riihimäeltä, vakio ja viriluokkaan Vesa Yli Oulusta sekä vakioluokkaan Jukka Häkämies Vihdistä. Kaikkiaan kuljettajia oli saapunut 16. maasta yhteensä noin 100.

Vesa Yli EM 2016

Erittäin kovatasoisissa kisoissa vakioluokassa Oululainen Vesa Yli ajoi A-finaaliin ja otti uransa 12:nnen EM A-finaalipaikkansa ajamalla lopputuloksissa sijalle 6. Jukka Häkämies ajoi sijalle 45.

Viriluokassa Juho Levänen sijoittui sijalle 8. ja Vesa Yli voitti B-finaalin.