Harjoittelupaikat

RC-autoilua on mahdollista harrastaa Oulun seudulla hiekkamonttujen ja takapihojen lisäksi myös harjoitus- ja kilpakäyttöön tehdyillä radoilla. Tällä hetkellä Oulun seudun pienoisautoilijat ry ylläpitää kahta harjoitus- ja kilpakäyttöön soveltuvaa rataa, sisärataa Jokirannan koulun liikuntasalissa Kiimingissä, jossa ajetaan pääasiassa sähkökäyttöisillä 1/12- ja 1/10-kokoluokan rata- ja maastoautoilla sekä maastorataa Kiimingin Hannuksessa, jossa ajetaan kesäisin sähkökäyttöisillä 1/10-kokoluokan maastoautoilla.

JOKIRANNAN KOULUN SISÄRATA

Jokirannan koulun sisärata on Oulun seudun pienoisautoilijat ry:n ylläpitämä SM-tasoinen sisärata. Jokirannan koulun sisäradalla ajetaan syyskuusta huhtikuun loppuun. Sisäradalla ajetaan pääsääntöisesti sähkökäyttöisillä 1/12- ja 1/10-kokoluokan rata-autoilla sekä FTT-kilpailujen aikana sähkökäyttöisillä 1/10-kokoluokan maastoautoilla. Rata rakennetaan joka lauantai klo 09:00 – 20:30 väliseksi ajaksi Kiimingissä sijaitsevaan Jokirannan koulun liikuntasaliin. Radalla on käytössä MyLaps RC3-ajanmittausjärjestelmä. Ponderivuokra on 5 €/ajokerta. Tarkempia tietoja radasta, radan käyttömaksuista ja radan säännöt löytyvät täältä.

Touring

HANNUKSEN MAASTORATA

Hannuksen maastorata on Oulun seudun pienoisautoilijat ry:n ylläpitämä SM-tasoinen maastorata. Rata sijaitsee Kiimingissä Hannuksen vanhan koulurakennuksen vieressä aivan Kuusamontien (Tie 20) varrella. Radalla ajetaan kesäisin toukokuusta syyskuun loppuun. Maastoradalla ajetaan sähkökäyttöisillä 1/10-kokoluokan maastoautoilla. Hannuksen rata on käytössä kesäisin aktiivisesti aina kelin salliessa ajamisen. Radalla on käytössä MyLaps RC3-ajanmittausjärjestelmä. Ponderivuokra on 5 €/ajokerta. Tarkemmat tiedot radasta, radan käyttömaksut ja radan säännöt löytyvät täältä.

cropped-DSC3218.jpg

Seuran jäsenet harjoittelevat lisäksi myös muilla alueen radoilla seuraavasti:

OULUNSALON MAASTORATA (OuSa)

Oulunsalon maastorata on harrastajien ylläpitämä ilmainen harrastamiseen ja harjoituskäyttöön soveltuva maastorata. OuSan radalla on mahdollista ajaa kesäisin toukokuusta syyskuuhun. Radalla ajetaan sähkökäyttöisillä 1/10-kokoluokan maastoautoilla. Radalla on käytössä ajanmittausjärjestelmä. Radan käyttö on ilmaista.

RAAHEN SISÄMAASTORATA

Raahen sisämaastorata on Raahen urheiluautoilijat ry:n ylläpitämä maastorata. Radalla ajetaan syyskuusta alusta huhtikuun loppuun. Rata rakennetaan lauantaisin Myllymäen koululle Saloisiin (Osoite: Ristikarintie 4, Raahe). Radalla ajetaan sähkökäyttöisillä 1/16- ja 1/10-kokoluokan maastoautoilla. Radan käyttömaksu on 5 €/ajokerta. Radalla on käytössä ajanmittausjärjestelmä. Ponderivuokra on 5 €/ajokerta. Oulun seudun pienoisautoilijat ry suosittelee aktiivisimmille Oulun alueen maastoautoharrastajille treenivierailujen tekemistä Raaheen talvikauden aikana.